KasvisPro – Kohti kasvipainotteisia ruokavalintoja Kouluttamalla julkisia ruokapalveluita valmistamaan maistuvia kasvipohjaisia aterioita tuetaan samalla ammattikeittiöitä kasvipainotteisen ruoan ... Yhteistyössä 29.10.2024
Terve keho, terve kampus – kestävää INGENIUM-tulevaisuutta rakentamassa University of Rouen Normandyn järjestämälle INGENIUM Senior Summer School -viikolle osallistui keväällä ... Uutta luomassa 28.10.2024
Mistä kestäviä työllistymispolkuja maahanmuuttaneille? Xamkissa kehitetään uudenlaista vapaaehtoistyön muotoa: Helper-mentorointimallia. Helper-vapaaehtoinen työskentelee maahanmuuttaneiden tukena vahvistaen heidän ... Uutta luomassa 28.10.2024
Producing Micro Content in a Team Digivisio’s pedagogical training programme aims to support the development of teachers and ... Ammattitaidolla 25.10.2024
Insights and Experiences from Our R&D Management Conference Journey Sustainability development requires suitable management tools to be utilised in higher education ... Vastuullisesti 24.10.2024
Asiakkaan silmin nähtyä: ruokakaupan asiakaskokemusta tutkimassa Kuinka intuitiivisesti asiakas löytää etsimänsä tuotteet ruokakaupassa? Tätä tutkittiin puettavan silmänliikekameran avulla ... Ammattitaidolla 23.10.2024
Towards more sustainable festivals We invited Xamk students to ponder, what it means to be a ... Vastuullisesti 23.10.2024
Pienen yrityksen työterveyshuolto: uhka vai mahdollisuus? Työterveyshuolto on osa suomalaista työelämää ja sen tavoitteena on ylläpitää työntekijöiden työkykyä ... Ammattitaidolla 17.10.2024
Retkipäivä lisää yhteishenkeä ja luottamusta omaan osaamiseen Xamkin SAILA-opiskelijat kokoontuivat ryhmäytymään ja puhumaan suomea Markkulan leirikeskukseen Haminan Metsäkylään. Opiskelijoiden ... Uutta luomassa 16.10.2024
Nopeaa ja vaivatonta – sähköinen ajanvaraus opiskelijaohjauksen välineenä Xamkin Opiskeluhyvinvoinnin palveluissa on siirrytty nykyaikaan sähköisen ajanvarauspalvelun myötä. Muutos on saanut ... Ammattitaidolla 15.10.2024