Järviluontolataus – mielikuvamatka järvelle

”Oispa kesä. Oispa järvellä. Vaan könötän täällä toimistolla ja ulkona paukkuu pakkanen”. Luontoon ei aina pääse, vaikka sinne haluaisi. Tämä kesäinen järviluontolataus kuljettaa sinut järvimaisemissa läpi vuorokauden järvimaisemissa.

Anna myös omien kokemuksien nousta: mitä tuoksuja, tunteita ja tunnelmia video sinussa virittää? Kun kuvittelet huolella, mieli on tehokas tuottamaan kehossa samanlaisia reaktioita kuin jos olisit luonnossa juuri nyt. Pääset myös nuotiolle tekemään tulen ja istuttamaan sen äärellä. Vaikka video ei korvaa luontokokemusta oikeissa maisemissa, luonto virkistää ja voimauttaa digitaalisestikin. Järviluontolataus sopii hyvin työpäivän tauotukseen.

Ole hyvä ja salli evästeet nähdäksesi tämän sisällön.

Videon on tuottanut Etänä ja livenä – luovat menetelmät työhyvinvointia edistämässä -hanke ja toteuttanut Medialouhos.

#etänäjalivenä #xamk #luovaxamk #luovatmenetelmät #hyvinvointi #työhyvinvointi #luontohyvinvointi #stressi #voimaantuminen #tauko #rentoutuminen #esr #eu #eureact

Hankkeesta

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun toteuttamaa Etänä ja livenä – luovat menetelmät työhyvinvointia edistämässä-hanketta (ESR) rahoitti REACT-rahalla Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ajalla 1.6.2022- 31.12.2023.

Pin It on Pinterest