Lisää luovuutta työpaikalle – kissankulman ohjelmalliset kahvipidot

”Innovaatioita, hyvinvointia, yhteishenkeä. Luovuus on kulmakivi siihen, että me pystytään kehittämään työtä, vahvistamaan työpaikan me-henkeä ja saamaan itsestämme paras potentiaali irti!”

Niin totesi luovuudesta yrittäjä Susanna Sillanpää, joka osallistui Kissankulman ohjelmallisiin  kahvipitoihin marraskuussa 2023. Kissankulmassa luovaan käyttöön otettiin sosiokulttuurinen lukeminen hyppäämällä Astrid Lindgrenin Vaahteramäen Eemeli -kirjojen maailmaan. Tarinasta, sen innostamasta toiminnasta ja ympäristöstä ammennettiin ideoita, iloittiin käsillä tekemisestä ja vapautettiin aivot yhdistelemään yllättäviäkin asioita.  Luovuutta on meissä kaikissa ja sen käyttö saa voimaan paremmin töissä ja vapaalla. Keinoja löytyy moneen makuun.

Ole hyvä ja salli evästeet nähdäksesi tämän sisällön.

Videon on tuottanut Etänä ja livenä – luovat menetelmät työhyvinvointia edistämässä -hanke ja toteuttanut Medialouhos.

#etänäjalivenä #xamk #luovaxamk #luovatmenetelmät  #hyvinvointi #työhyvinvointi #sosiokulttuurinenlukeminen #luovalukeminen #kulttuurihyvinvointi #käsityö #esr #eu #eureact

Hankkeesta

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun toteuttamaa Etänä ja livenä – luovat menetelmät työhyvinvointia edistämässä-hanketta (ESR) rahoitti REACT-rahalla Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ajalla 1.6.2022- 31.12.2023.

Pin It on Pinterest