Mistä löydän töitä? – Matkalla tulevaisuuden työelämään

Human hand touching with artificial intelligence robot.

Mistä löydän töitä? Netti on pullollaan mm. erilaisia työnhakusivustoja, mutta ovatko kaikki avoimet työpaikat lueteltu siellä? Kannattaako LinkedIniin luoda tunnukset? Mikä ihmeen piilotyöpaikka? Muun muassa näihin kysymyksiin löydät vastaukset videolta! Tuoreen työnhakijan voi olla haastava hahmottaa, mistä kaikkialta töitä voi löytää. Videon avulla saa konkreettisia vinkkejä oman työnhaun tueksi!

Tämä video on osa Matkalla tulevaisuuden työelämään -työkalupakkia ura- ja tulevaisuusohjaukseen. Jokainen meistä on matkalla tulevaisuuden työelämään ja halusimmekin luoda materiaalia niin opiskelijan kuin kenen tahansa oman urasuunnittelun tueksi. Tällä matkalla ohjaaja toimii nuoren matkaoppaana.

Ura- ja tulevaisuusohjauksen työkalupakki muodostuu Uraohjaajan oppaasta, lukuisista harjoitteista, audiopakopeleistä sekä videoista. Uraohjaajan opas toimii esimerkiksi hyvänä ohjauksen tukena. Opas tullaan julkaisemaan pian Avointen oppimateriaalien kirjastossa. Tällä matkalla ohjaaja toimii nuoren matkaoppaana.

Materiaalin on tuottanut ESR rahoitteinen Uusille urille – Nuorten työelämätaitojen vahvistaminen-hanke (2019-2021). Hankkeen tavoitteena on ollut kehittää ohjausmalleja työelämätaitojen vahvistamiseen toisella asteella sekä korkeakoulutuksessa.

Pin It on Pinterest