Miten valmistaudun työhaastatteluun? – Matkalla tulevaisuuden työelämään

Human hand touching with artificial intelligence robot.

Mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon ennen työhaastatteluun menemistä? Miten toimin videohaastattelussa? Työhaastattelu on jännittävä tilaisuus varsinkin ensikertaiselle. Yksinkertaisilla teoilla saat itsellesi mielenrauhan ennen tärkeää haastattelua.

Tämä video on osa Matkalla tulevaisuuden työelämään -työkalupakkia ura- ja tulevaisuusohjaukseen. Jokainen meistä on matkalla tulevaisuuden työelämään ja halusimmekin luoda materiaalia niin opiskelijan kuin kenen tahansa oman urasuunnittelun tueksi. Tällä matkalla ohjaaja toimii nuoren matkaoppaana.

Ura- ja tulevaisuusohjauksen työkalupakki muodostuu Uraohjaajan oppaasta, lukuisista harjoitteista, audiopakopeleistä sekä videoista. Uraohjaajan opas toimii esimerkiksi hyvänä ohjauksen tukena. Opas tullaan julkaisemaan pian Avointen oppimateriaalien kirjastossa. Tällä matkalla ohjaaja toimii nuoren matkaoppaana.

Materiaalin on tuottanut ESR rahoitteinen Uusille urille – Nuorten työelämätaitojen vahvistaminen-hanke (2019-2021). Hankkeen tavoitteena on ollut kehittää ohjausmalleja työelämätaitojen vahvistamiseen toisella asteella sekä korkeakoulutuksessa.

Pin It on Pinterest