KiitoPodi tarjoaa tarinoita työllistymisestä ja osaamisen kehittämisestä

Vilma valmistautuu haastatteluun. Kuva: Heidi Järvi

Xamk Podcastissa käynnistyy uusi KIITOPodi-sarja, joka sukeltaa työllistymisen ja kouluttautumisen teemoihin. Ensimmäisessä jaksossa käsittelyssä on työpaikan hakeminen, kun takana ei vielä ole pitkää kokemusta – se vaatii rohkeutta!

Miten työpaikka sitten irtoaa, vaikka alalta ei juurikaan ole vielä kokemusta? Kokemuksistaan kertoo vieraana oleva Vilma, joka myös antaa omat vinkkinsä työnhakuun ja miten valaa itseensä uskoa ja rohkeutta hakea työpaikkoja. Haastattelijana on projektipäällikkö Heidi Järvi.

 

Ole hyvä ja salli evästeet nähdäksesi tämän sisällön.

 

KiitoPodi-sarjan on tuottanut KIITO – Innovaatioita, osaamista ja työllistymistä Kymenlaaksoon -hanke. Sarjan tavoitteena on julkaista työllistymiseen ja kouluttautumiseen liittyviä tarinoita sekä jakaa tietoa KIITO-hankkeen toiminnasta ja tuotoksista.

 

Lisätietoja hankkeesta

KIITO – Innovaatioita, osaamista ja työllistymistä Kymenlaaksoon -hankkeessa  vahvistetaan työelämätaitoja sekä tuetaan työllistymistä ja kouluttautumista Kymenlaaksossa.

Hanketta toteuttaa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu kumppaneinaan Lappeenrannan–Lahden teknillinen yliopisto LUT Kouvola sekä Kouvolan ammattiopisto Eduko.

Lue lisää KIITO-hankkeen tavoitteista, kohderyhmistä ja toimenpiteistä: www.xamk.fi/kiito

Pin It on Pinterest