Unelmien Etelä-Savo 2035

Unelmien Etelä-Savo vuonna 2035-video kutsuu katsojansa pohtimaan elinvoiman elementtejä, jotka kuljettavat tuhansien mökkien maakunnan kohti tulevaisuutta.
Kestävyysarvot, joustava yhteistyö ja uudenlaiset palvelupaketit yhdistettynä eteläsavolaiseen puhtaaseen elinympäristöön voivat lopulta osoittautua voittavaksi yhdistelmäksi.

Matkaoppaanasi videolla toimii Oraakkeli, joka on yksi Savostamo-verkkosivustolla esitellyistä tulevaisuuden ammattilaisista. Oraakkelin ja muiden videolla esiintyvien hahmojen tarinat tulevaisuudesta eivät ole syntyneet tyhjästä: kommentit perustuvat kahteen Delfoi-selvitykseen, joihin vuoden 2021 aikana vastasi sekä koulutustoiminnan että työelämän asiantuntijoita.

Haluaisitko sinäkin asua Unelmien Etelä-Savossa – maakunnassa, jossa kestävä elämäntapa takaa toimeentulon ja ihmiset voivat hyvin?

Ole hyvä ja salli evästeet nähdäksesi tämän sisällön.

Hankkeesta

Unelmien Etelä-Savo vuonna 2035 on osa Koulutusportti – Etelä-Savon pito- ja vetovoiman vahvistaminen koulutusmaakuntana -hankkeen toimenpiteitä. Vahvasti viestinnällisessä hankkeessa on pyritty löytämään inspiroivia tapoja kertoa eteläsavolaisesta elämästä sekä koulutuksesta nyt ja tulevaisuudessa.

Suurin ja näkyvin osa hankkeessa tuotettua viestintää on Savostamo-verkkosivusto, jonka yksi osa kertoo erityisesti tulevaisuuteen liittyvistä aiheista. Tutkaile tulevaa -maailman pohjana olevaa tietoa on koottu eri lähteistä ja myös tuotettu itse. Vuoden 2021 aikana tehtiin kaksi Delfoi-selvitystä, jotka ovat luettavissa omina julkaisuinaan. Osa selvitysten tuottamasta näkemystiedosta on julkaistu myös Unelmien Etelä-Savo vuonna 2035 – videona.

Unelmien Etelä-Savo vuonna 2035 – video on katsottavissa Savostamon Youtube-kanavalta, mutta löytyy myös Savostamon tulevaisuusosiosta. Tutustu lisää www.savostamo.fi/tutkaile-tulevaa

Hanketta rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta.

Pin It on Pinterest