Multitaskaaja multitalentin touhukas päivä

Ope. Se se vasta ihmeotus on! Multitaskaa tuosta noin vaan. Kyllä kaikki hoituu ja kaikkeen mukaan vaan! Oonhan multitalentti!

Multitaskaaja se hoitelee montaa asiaa yhtä aikaa, ja nopeus, se se on valttia! Ei siinä montaa minuuttia tuhrata tarvitse kun sähköpostiin opiskelijalle vastaa. Puhelin, aivan turha kapistus, kuka sitä nyt jaaritteluja kuunnella jaksaisi, sähköpostilla vaan viestiä vaikka viereiseen huoneeseen.

Ai niin, kyllä sitä puhelinta sentään yhteen juttuun tarvitaan: kalenteri kun kertoo missä kaikkialla pitäisi olla samaan aikaan. Harmi vaan ettei tuo älykkääksi mainittu kapine osaa vielä valmiiksi ilmoittaa moneltako pitäisi lähteä ajamaan toiselle kampukselle. Kyllä koulun pitäisi itsestään ajavia autoja ruveta hommaamaan, siinähän ehtisi Kotkan ja Kouvolan välillä kummasti tenttejä ja oppareita korjata.

Kaikkea kokeilla pitää. Eihän sitä nyt sentään mistään kieltäytyäkään voi, kun multitalentin ideapankki on kerrassaan kyltymätön ja kaikessa mukana touhuaa. Vaikka kyllä sitä meinaa välillä omiin verkkoihinsa sotkeutua, kun simuilun ja someilun syövereihin sukeltaa. Sehän nyt on itsestään selvää, että ope on diginatiivi, känny ja tietsikka käteen kiinni kasvanut.

Tapahtuuko siellä yläpäässä enää mitään? Ei se haittaa.

Pääasia että perä penkissä pysyy, kun artikkeleita ja hankkeita pakertaa. Painoa tosin meinaa väkisin pukata. Eihän sitä nyt sentään salille selviä! Smartit kortit sitä kyllä saatiin ja personal trainerinkin hankkia voisi. Älykelloon sitten vain tiukka minuuttiohjelma ja muistutus pomolle, jos ei tavoitteita saavuta.

Kotoilun hoitakoot perhe ja muut. Multitalentti se vaan palavereissa pakertaa niin ettei kotiinkaan ruoka-ajaksi kerkiä. Mutta sirkkoja sitä sentään pitää sopassa olla! Eihän niitä protskuja muuten saa, kun sapuskallekaan ei aina ajallaan selviä.

Illalla sitä viimeksi sitten kuulokkeet korville kieliä kertaamaan, multitalentilta kun opetus kielellä kuin kielellä hoituu tuosta noin vaan. Onhan sitä nyt sentään käyty maailmalla vaihdossa! Ja kielikursseilla sitä olla pitää, kun avoimen pisteitä saalistaa.

Älykelloon sitten yöksi ajastus ja seuranta päälle, että kaikki on yläpäässä järjestyksessä kun aamulla alkaa multitaskaaja multitalentin uusi touhukas päivä.

Pin It on Pinterest